News

Öppen tillgång till resurser på grund av SARS-CoV-2 och Covid-19 // Open access to resources due to SARS-CoV-2 and Covid-19

Flera förlag och tidskrifter erbjuder nu öppen tillgång till ett urval av artiklar och information på grund av SARS-CoV-2 och Covid-19. Även vissa resurser från våra ordinarie leverantörer som vanligtvis kräver inloggning har tillfälligt utökad åtkomst.

Universitetsbiblioteket har samlat ihop några av dessa på denna webbsida: Öppna resurser på grund av SARS-CoV-2 och Covid-19

________________________________________________________

Several publishers and magazines now offer open access to a selection of articles and information due to SARS-CoV-2 and Covid-19. Also, some resources from our regular providers that usually require login have temporarily expanded access.

The University Library has collected some of these on this link:
Open resources about SARS-CoV-2 and Covid-19

Comment (4)

1. Länkarna fungerade inte

2. @Hans, jag fånger upp detta och ser till att KOM justerar till rätt länkar. Tills vidare, här är rätt länk till svenska sidan: https://lnu.se/ub/soka-och-vardera/oppna-resurser-pga-sars-cov-2-och-covid-19/

3. @Richard Jansson, jag justerade till rätt länkar.