Webbshoppen för profilprodukter tillfälligt stängd

Linnéuniversitetets profilvaruleverantör Nöjab har begärts i konkurs. Konkursen innebär att universitetets webbshop för profilprodukter stängs ned tillfälligt. Personal och studenter vid Linnéuniversitetet hänvisas till universitetsbutikerna under tiden. I Kalmar hittar du butiken i Infocenter i hus Radix på Universtiteskajen och i Växjö i hus H.

En ny leverantör av profilprodukter har nyligen upphandlats. Nu pågår arbetet med att flytta över lagret och starta upp den nya webbshoppen som förhoppningsvis kommer att vara igång inom en inte alltför avlägsen framtid.

Mer information kommer när den nya webbshoppen är igång.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Linnaeus University's supplier of promotional products Nöjab has filed for bankruptcy. This means that the university's web shop temporarily is shut down. Staff and students at Linnaeus University are referred to the university stores in the meantime. You will find the stores at the Info Centers, in house Radix on Universtiteskajen in Kalmar and in Växjö in house H.

A new supplier of promotional products has recently been procured. Now work is underway to move the stock and set up the new web shop which hopefully will be up and running in the not too distant future.

More information comes as the work progresses.