News

Save the date Café Linné – Vision 2030 // Save the date Café Linné – Vision 2030

I arbetet med att ta fram Vision 2030 har vi nu kommit så långt att det finns ett utkast. För alla som är nyfikna och vill ta del av innehållet kommer representanter från universitetsledningen att presentera det på Café Linné.

• Save the date - torsdag 24 oktober kl 14:30-15:15 i personalrummet, plan 3, hus Vita, Kalmar
  • Save the date – fredag 25 oktober kl 9:30-10:15 i sal Wicksell, Växjö

Mer information kommer i inbjudan här på Medarbetare veckan innan caféet.

-------------------------------------------------------------------------------------

In the work to establish Vision 2030 we have now reached the point where we can present a first draft. Everyone who is interested and wants to take part of the content are welcome to the next Café Linné where representatives from the University Board will give a presentation.

• Save the date – Thursday 24 October at 14:30 – 15:14 in the staff room, second floor, building Vita, Kalmar
  • Save the date – Friday 25 October at 9:30 – 10:15 in room Wicksell, Växjö

More information will be presented in the invitation here on staff one week before the event.

Comment (0)