Inbjudan: Dreams – en kväll om drömmar, musik och entreprenörskap

Kan man uppnå sina drömmar? Kom och lyssna till den internationella låtskrivaren Andreas Carlsson och ABBA-muséets chef Caroline Fagerlind när de berättar om att nå sina drömmar på Växjö Konserthus onsdagen den 28 november kl 19.30.

Under kvällen presenteras även vinnaren av ACE OF BASE-projektet ”Happy Nation Re-born”. Dessutom bjuds det på två konserter, en med elever från Academy of Music & Business som framför delar av sitt ABBA-projekt och en med artisten och låtskrivaren Mollie Minott (2:a i IDOL 2014, Diggi-loo m.m.) som uppträder med band. Till sin senaste skiva har hon skrivit låtar ihop med studenter från Linnéuniversitetets musikproduktionsprogram.

Kvällens program bjuder också på kollaborativt musikskapande online av musiktjänsten Soundtrap (Spotify) samt världspremiär av den världsunika sångappen ”Sing along” som lanseras 2019.

Tillställningen är en del av konventet Make Music Matter, men just denna del är gratis för dig som önskar komma och lyssna. Ingen föranmälan behövs. Observera dock att intresset är stort och att antalet platser därav är begränsat, så först till kvarn gäller.

19.30 – 21.30 Christina Nilsson-salen på Växjö Konserthus den 28 november:

• Caroline Fagerlind, museichef på ABBA The Museum, berättar om arbetet bakom ABBA-utställningen och hur ABBA The Museum har utvecklats under åren.
    Caroline har arbetat med utställningen om ABBA sedan 2010. Hon har turnerat med utställningen i bl.a. London och Melbourne och nu sedan lite drygt fem år tillbaka är utställningen permanent baserad på Djurgården i Stockholm.

• Musikuppträdande av elever från Academy of Music & Business.

• Inspirationsföreläsning av musikentreprenör Andreas Carlsson som berättar om sin dröm.
    Andreas är världsproducent, låtskrivare, musikentreprenör samt rådgivare till skolprojektet Make Music Matter. Andreas ingick tillsammans med Denniz Pop och Max Martin mfl i Cheiron-teamet vars framgångar låg bakom det s k "svenska musikundret" på 1990-talet. Skivor med Andreas låtar har sålt mer än 150 miljoner exemplar världen över och han har skrivit låtar tillsammans med bland annat Max Martin och Desmond Child.

• Presentation av vinnaren i ACE OF BASE-musikremix-tävling ” Happy nation Re-born”.

• Musikuppträdande av artisten och låtskrivaren Mollie Minott.
    Svensk sångerska och låtskrivare som är mest känd för att ha kommit på 2:a plats i IDOL 2014. Molly har under året bl.a. komponerat och producerat låtar tillsammans med studenter från Musikproduktionsprogrammet vid Linnéuniversitetet.

Önskar du delta på hela tillställningen på Växjö Konserthus med fler föreläsningar, middag, fika och nätverkande kostar det 325 SEK inklusive moms. För att medverka på hela kvällens tillställning måste du anmäla dig och det gör du här: http://axacoair.se/go?jLFGha7C

Mer information om Make Music Matter och de som medverkar: Lnu.se/makemusicmatter

Filer