Save the date: Nationella lika villkorskonferensen 2018

Varmt välkomna den 22-23 november till den nationella lika villkorskonferensen för universitet och högskolor 2018 som arrangeras av Linnéuniversitetet.

Akademin står inför stora utmaningar att integrera lika villkors- och jämställdhetsperspektiv på alla nivåer och i alla beslut i verksamheterna. Syftet med årets konferens är att lägga fokus på integrering av jämställdhetsperspektivet och det praktiska arbete som sker på svenska lärosäten. Konferensens mål är att skapa förutsättningar för arbetet att nå de jämställdhetspolitiska målen och leva upp till diskrimineringslagen genom praktiska exempel och inspiration till arbete.

Konferensen äger rum den 22-23 november på Linnéuniversitetet i Växjö.

Anmälan

För dig som är anställd vid Linnéuniversitetet kostar två hela konferensdagar 1000 kr. Att endast gå på någon enstaka föreläsning är gratis. Anmälan krävs oavsett vilket alternativ du väljer.

För information om anmälan och konferensen: Lnu.se/likavillkor2018

Comment (0)