Välkommen till Akademisk Högtid / Welcome to the Academic Ceremony

Som anställd vid Linnéuniversitetet är du varmt välkommen att delta vid årets Akademiska Högtid i Kalmar den 18 maj. Högtiden firas i Kalmarsalen där ceremonin börjar kl.16.00. Alla är välkomna!

Du är också välkommen att delta vid högtidmiddagen i Kalmarsalen kl.19.30 till det subventionerade priset 500 kronor. Anmäl dig här.

Mer om Akademisk högtid och installationsföreläsningarna kan du läsa här!

---------------------------------------------------------------------------------------

As employee at Linnaeus University you are very welcome to participate at this year’s Academic Ceremony in Kalmar on May 18. The ceremony will be held in Kalmarsalen and starts at 16.00. Everyone is welcome!

You are also welcome to take part in the ceremonial dinner in Kalmarsalen at 19.30 for the subsidised price of SEK 500.
Register here.

More information about the Academic Ceremony and the inauguration lectures here.