Save the date: Nationella lika villkorskonferensen, 22-23 nov 2018

Varmt välkomna till den nationella lika villkorskonferensen för universitet och högskolor 2018 som arrangeras av Linnéuniversitetet.

Akademin står inför stora utmaningar att integrera lika villkors- och
jämställdhetsperspektiv på alla nivåer och i alla beslut i verksamheterna. Syftet med årets konferens är att lägga fokus på integrering av jämställdhetsperspektivet och det praktiska arbete som sker i svenska lärosäten. Konferensens mål är därmed att skapa förutsättningar för arbetet att nå de jämställdhetspolitiskamålen och diskrimineringslagen genom praktiska exempel och inspiration till arbete.

Konferensen vänder sig till ledning, medarbetare, studenter, studentorganisationer och andra organisationer främst inom, men även utanför, akademin med intresse för jämställdhets- och lika villkorsfrågor i svenska lärosäten.

Anmälan öppnas i juni.

Har du frågor kring konferensen så mejla till likavillkor2018_AT_lnu.se

Väl mött i Kalmar den 22–23 november 2018!
önskar rektor Peter Aronsson och prorektor Catherine Legrand

Filer