News

Entrepreneurship as Practice håller sin tredje konferens vid Linnéuniversitetet 2018

Entrepreneurship as Practice (EaP) kommer att vara värd för sin tredje konferens och doktorskonsortium vid Linnéuniversitetet i Växjö den 17-20 april 2018 med fokus på entreprenörskap i praktiken.

Den tredje versionen av denna konferens riktar sig till entreprenörskapsforskare och doktorandkandidater som använder eller är intresserade av att använda praktikorienterade metoder för att förstå entreprenörsfenomen.

Doktorskandidater som vill få kunskap inom övningsteori och entreprenörskap samt skapa kontakter och få feedback från de bästa internationella forskarna på sina arbeten, kommer att uppleva konsortiet mycket värdefullt. Forskare som vill vidareutveckla sina empiriska och konceptuella artiklar genom att använda övningsteorier och metoder uppmuntras att ansöka. Anmälan öppnar i början av nästa år.

För mer information om konferensen och anmälan se konferensens webbplats.

Mer information om nätverket Entrepreneurship as Practice (EaP).

...........................................................................................................

ENGLISH

Entrepreneurship as Practice (EaP) will host their third conference and PhD Consortium at Linnaeus University in Växjö on 17-20 April 2018 with a focus on entrepreneurship in practice.

The third version of this conference is aimed at entrepreneurship scholars and PhD candidates who are using or interested in practice theory-led approaches for understanding entrepreneurial phenomena.

PhD candidates and junior faculty looking to learn about practice theory and entrepreneurship as well as make connections and get feedback from top international scholars on their work will find the consortium highly valuable. Researchers that wish to further develop their empirical and conceptual articles using practice theories and methodologies are encouraged to apply.

Visit the conference website for more information about the conference and how to register.

More information about Entrepreneurship as Practice (EaP).

Comment (0)