Dags att betala in medlemsavgiften till Konstklubben

Nu är det dags att betala 2015 års medlemsavgift för Konstklubben Linnéuniversitetet, Växjö. Vi vill självklart att du fortsätter vara medlem i klubben.

Eftersom konstklubben inte längre kan göra automatiska löneavdrag för medlemsavgiften behöver du själv betala in din medlemsavgift, vilken för 2015 är 480 kronor.

Betala in din medlemsavgift senast den 28 februari 2015, så behåller du dina eventuella extralotter vid nästa års dragning i konstlotteriet.

När du betalar medlemsavgiften är det mycket viktigt att du tydligt skriver avsändare‚ namn och din e-postadress från Lnu (eller ditt födelsedatum, ÅÅMMDD) som meddelande till betalningsmottagaren. Saknar inbetalningen namn kan det vara svårt att spåra inbetalaren – och du riskerar att bli lottlös i medlemsdragningen.

Att betala: 480:-
Betalningsmottagare: Plusgiro 63 48-7, Konstklubben Linnéuniversitetet Växjö
Meddelande till betalningsmottagaren: För- och efternamn, e-postadress och/eller födelsedatum (ÅÅMMDD)

Använd gärna bifogade inbetalningskort. Cirka 15 arbetsdagar efter att vi har registrerat inbetalningen får du en bekräftelse via e-post.

Om du, mot förmodan, inte vill fortsätta att vara medlem är det bra om du meddelar oss det. Då blir det lättare för oss att hålla våra medlemslistor uppdaterade.

Har du frågor mejla konstklubben_AT_lnu.se eller kontakta Annika Sand, 0470-70 85 54.

Jag hoppas du fortsätter som medlem i klubben!
Annika Sand, ordförande

Konstklubbens styrelse består i år av:
Annika Sand, ordförande, samt Lars Tomsmark, Karin Knobloch, Ulf Eklund, Inger Holm och Eva Lundberg.

Filer