Påminnelse: Filmpremiär på torsdag och fredag

IT-avdelningen bjuder, som tidigare meddelats, in till premiär för vår inspirationsfilm om Linnéuniversitetets gemensamma kommunikationslösning Skype för företag. Förutom filmen blir det lite information om Skype för företag, musik, i samarbete med Det Kulturella Universitetet, och lite cider med tillbehör.

På scen framträder Saga Björling på båda orterna och i Växjö kommer även Damian Draper att framträda som dj.

Kalmar: Torsdag 11 maj, drop in kl 11-13, sal NY200 (Kalmar Nyckel)
Växjö: Fredagen 12 maj, drop in kl 11-13, sal Tegner

Vårt program tar femton till tjugo minuter, men vi kommer att upprepa det så att så många som möjligt hinner ta del av det under lunchen, oavsett om man tar tidig lunch eller lite senare.

Välkommen!

PS
Medan du väntar, se vår trailer

1. Underbar trailer!! :-)