Se Webinar Linné i efterhand om hur Vision 2030 ska förverkligas

Webinar Linné

Vid dagens Webinar Linné presenterade rektor Peter Aronsson och universitetsdirektör Therése Iveby Gardell, tankarna kring Vision 2030 och förslag på målsättningar för 2025. Över hundra personer deltog via Zoom webinar, lämnade synpunkter och ställde frågor.

Du som missade webbinariet idag är välkommen att titta här

Du kan också skicka dina reflektioner och synpunkter på mål 2025, individuellt eller i grupp till universitetsledningens kansli, Gunn Jensen, senast imorgon fredag 27 mars.

Målsättningarna ska beslutas av universitetsstyrelsen den 16 april och ligger sedan till grund för verksamhetsplaneringen inför 2021 som börjar nu i höst.

Watch Webinar Linné on how Vision 2030 will be realised (in Swedish)

At today's Webinar Linné, vice-chancellor Peter Aronsson and  university director Therése Iveby Gardell presented the idéas concerning Vision 2030 and proposals on goals for 2025. More than 100 people attdended the webinar, submitted their comments and asked questions.

If you missed the webinar today, you are welcome to watch here (in Swedish)

You can also send your reflections and comments on goals for 2025, individually or in groups, to the Executive Office, Gunn Jensen, no later than Friday, 27 March.

The objectives will be decided by the University Board on 16 April and then form the basis for the operational planning for 2021, which begins this autumn.

Comment (3)

1. Så bra det blev i digital form!

2. Trevligt format och kul att höra lite positivt om vårt arbete och en framtidstro. Lägg gärna ut lite bättre upplösning på videon i framtiden.

3. Det är inspelat i Zoom och jag har testat att spela in den upplösning vi sände på från studion vilket var 1280*720, men Zoom klarade bara av en kort tid med den upplösningen. Så det är upplösningen vid inspelning i Zoom som blev för dålig. Upplösningen blir bara 640*360
    I den direktsända strömmen var det helt annan kvalitet och såg bra ut.

720p är den lägsta upplösningen jag vill acceptera vid inspelning och hoppas det kommer fungera nästa gång. Jag ska ta detta med de som har direktsupport mot Zoom, så det inte är någon annan inställning vi missat. Detta var första gången vi körde med proffsutrustning in i Zoom, så utveckling finns.