Med anledning av regeringens nya rekommendationer // On account of the government’s new recommendations

Vid en presskonferens på förmiddagen 17 mars rekommenderar Folkhälsomyndigheten bland annat universitet och lärosäten att gå över till distansundervisning från och med imorgon onsdag.

Rektor har kallat sin ledning, krisledningsgruppen, krisledningsstödet, avdelningscheferna, personalorganisationerna samt huvudskyddsombud till ett utökat krisledningsmöte idag klockan 13. Konsekvenserna av dagens rekommendation från Folkhälsomyndighetens att gå över till distansundervisning för bland annat universitet och lärosäten står på agendan.

Universitetsledning och krisledningsgrupp sammanträder i detta nu och återkommer under dagen med besked om hur Linnéuniversietet ska hantera den uppkomna situationen.

--------------------------------------------------------------

On account of the government’s new recommendations

At a press conference this morning March 17, the Public Health Agency informed that the government recommends all universities and higher education institutions to switch over to web-based education as from tomorrow Wednesday.

The vice-chancellor has summoned his management team, the crisis management group, the crisis management support, the office managers, the staff organisations, and the principal safety representatives to an extended crisis management meeting at 1 pm today. On the agenda are the consequences of today’s new recommendations from The Public Health Agency of Sweden for universities and higher education institutions to switch over to web-based teaching.

The university’s senior management team and crisis management group is currently holding a meeting and will provide further information during the day on how Linnaeus University will handle the situation that has arisen.