Anmäl dig till DELTA-konferensen

Delta i DELTA-konferensen där vi ska lära av varandra om hur vi möter de utmaningar vi står inför varje dag!

DELTA-konferensen äger rum den 25-26 mars 2020 och är en internkonferens som tar upp våra egna vardagliga erfarenheter av nätbaserat lärande, goda som dåliga.

Konferensen består bland annat av:

• Inledning av Daniel Alvunger, tf dekan vid Nämnden för lärarutbildning, och Linda Reneland-Forsman, Sektionschef Högskolepedagogik, om Lnu:s strategiska insatser för utveckling av nätbaserat lärande.
  • Student generated content. Satish Patel, Umeå universitet (på engelska)
  • Flera seminarier, med korta presentationer, följd av gruppdiskussioner, såväl på plats som i Zoom, om:
    - Kompetenser
    - Erfarenheter
    - Innovativa lösningar
    - Kniviga situationer
    - Problem som söker lösningar och lösningar till problem

Huvudspråket är svenska och de flesta presentationer kommer att vara på svenska, men det kan finnas möjlighet att sitta i grupper och diskutera på engelska.

För mer information och anmälan: Lnu.se/delta2020

Comment (0)