News

Rabatterat pris i optikerprogrammets butik på Linnéuniversitetet // Discount at the optometry programme’s shop at Linnaeus University

Optikerprogrammets butik

Optikerprogrammets butik invigdes den 24 september och alla anställda och studenter vid Linnéuniversitetet har 15% rabatt. Rabatten gäller vid köp av privata glasögon och linser.

Butiken jobbar med många kända varumärken, såsom Essilor, Taberg, Peak Performance, EOE och Björn Borg med flera.

Vid beställning av glasögon och linser är leveranstiden cirka 1 vecka.

Om en anställd behöver arbetsglasögon (de som arbetsgivaren står för) kan optikerbutiken hjälpa till med detta också. Rekvisition finns på Medarbetare.

Butiken är öppen tisdagar kl 10–17, lunchstängt kl 13–14. Det går också bra att boka tid genom att mejla optiker_AT_lnu.se eller ringa 0480-49 70 07.

Besöksadress: Norra Kajplan 6, hus Vita, Kalmar.

------------------------------------------------------------------------------------

The optometry programme’s shop opened on 24 September and all members of staff and students at Linnaeus University get a 15% discount! The discount applies when purchasing private glasses or contact lenses.

The shop offers many famous brands, such as Essilor, Taberg, Peak Performance, EOE, Björn Borg, and others. When ordering glasses and contact lenses, the delivery time is approximately one week.

If an employee is in need of working glasses (the ones paid for by the employer), the optician shop can arrange this as well. Order form can be found on Staff.

The shop is open Tuesdays at 10–17, closed for lunch 13–14.
You can also book an appointment by sending an email to optiker_AT_lnu.se or calling 0480-49 70 07.

Visiting address: Norra Kajplan 6, building Vita, Kalmar.

Comment (0)