News

Första etappen av konst på Kajen klar / Stage one of the installation of art in Kalmar’s new university buildings is finished

Under vecka 42 var Statens konstråd hos oss och hängde ca 100 verk i våra hus på Universitetskajen.

Dessa verk är nya för oss, men vi har ju också sparat en hel del verk från våra gamla hus. Dessa hängs i etapp två, vilken planeras till början av 2020.

Etapp tre blir sedan konst till Stella och Culmen. Vi återkommer med tidpunkter för detta.

Har du frågor om konsten på Universitetskajen går det bra att maila till kultur_AT_lnu.se

………

During week 42 Public Art Agency Sweden installed around 100 pieces of artwork in our new university buildings in Kalmar.

These pieces of artwork are new to us, but we have also kept some art from our old buildings. These will be installed during stage two, planned to early 2020.

Stage three will be art for the buildings Stella and Culmen. We will return with information about dates for stage three.

If you have questions about the new art. Feel free to contact kultur_AT_lnu.se

Comment (0)