Välkomna med nomineringar till Årets universitetspartner!

I mars 2020 delar Linnéuniversitetet för tredje gången ut priset Årets universitetspartner i Kalmar län. Priset delas ut i samband med Guldfesten i Kalmar i mars nästa år. Pristagaren utses av Kommittén för samhällelig drivkraft efter nomineringar från verksamheten.

Kriterier som bedöms är:

• Ambition och intresse för att ta emot studenter på VFU, praktik, examensarbete och/eller studiebesök
  • Intresse för, och ambitioner i, kontakter med Linnéuniversitetet
  • Kreativitet i mötet med Linnéuniversitetet
  • Intresse för samverkan med lärare/forskare för utveckling och kompetensutveckling
  • Närvaro och deltagande i Linnéuniversitetets och Linnéstudenternas aktiviteter

Vi öppnar nu nomineringsfönstret i survey&report, nomineringen avslutas 16 december. Information och frågor som ska besvaras för en nominering finns på bifogad länk längre ner i teten.

Avdelningen för Externa relationer ansvarar för allt det praktiska kring priset, frågor besvaras av Katarina Ek, katarina.ek_AT_lnu.se, 0708-38 64 13 eller Linda Leonhardt, linda.leonhardt_AT_lnu.se 0480-44 69 11.

Notera att priset gäller samverkanspartners i Kalmar län. Linnéuniversitetet undersöker fortsatt möjligheterna att dela ut motsvarande pris i Kronobergs län men där finns inga beslut ännu.

Välkomna med era nomineringar via följande länk:

Årets universitetspartner