Delta aktivt i DELTA – Sektion högskolepedagogiks återkommande Arena för deltagande

2020 sätter vi fingret på det nätbaserade lärandet.

Den 25:e och 26:e mars genomför vi en intern konferens om nätbaserat lärande. För att kunna genomföra evenemanget i syfte att sprida kunskap, dela erfarenheter och pröva att leva som vi lär, behöver vi ert deltagande.

Vi söker därför medarbetare som har erfarenheter inom nätbaserat lärande att dela med er av. Det kan vara undervisningsplanering eller genomförande men helst i nya innovativa mötesformer som vi gärna diskuterar med er. Ni behöver alltså inte bidra med en traditionell presentation som kräver mycket förberedelse.

Anmäl ditt/ert intresse till Alastair Creelman eller Jeff Winter senast den 20/11.

Konferensen kommer senare under året följas av en serie seminarier om olika kritiska faktorer som påverkar resultat (som examinationer och genomströmning) i våra nätbaserade satsningar.

Notera i era kalendrar och hör gärna av er med önskemål på innehåll för konferensen!

Mer info och ytterligare kontaktuppgifter finner ni hos Sektion Högskolepedagogik