Nominera till Videums entreprenörskapspris.

Välkommen att nominera en lärare eller forskare till Videums entreprenörskapspris. Personen i fråga ska ha utfört något entreprenöriellt. En koppling mot näringslivet är meriterande.

Nominera med motivering senast onsdagen den 30 oktober, 2019 – klockan 13:00 till linda.leonhardt_AT_lnu.se

Genom att främja Linnéuniversitetets fortsatta utveckling och genom att skapa regionens främsta miljö för kunskapsföretag att växa i, arbetar Videum för fortsatt ökad tillväxt i södra Småland. Videums entreprenörspris tilldelas forskare eller forskarstuderande som under året i sitt forskningsarbete gjort insatser av betydelse för entreprenörskap och nyföretagande. Stipendiet instiftades 1999 som gåva från Videum till Växjö universitet i samband med utnämningen till universitet.

Videum AB    är ett kommunalt utvecklingsbolag som verkar för att på olika sätt skapa en dynamisk kunskapsmiljö för företag, studenter och forskning på campusområdet i Växjö.