News

Test av brandlarm Radix och Forma 15/10 // Testing of fire evacuation alarm in buildings Forma and Radix 15/10

Den 15 oktober klockan 07.00 – 09.00 är det tester av brandlarm och utrymningslarm i hus Radix och Forma.

Larmen kommer att testas under hela dagen, men kommer bara att ljuda under dessa timmar på morgonen. Man behöver inte utrymma under testerna.

Dessa tester görs för att se till så att alla branddetektorer och brandlarm fungerar korrekt. De senaste veckorna har fastighetsägaren tillsammans med Linnéuniversitetet jobbat med att felsöka och åtgärda de problemen som funnits i husen, då ett par larm har utlösts felaktigt. Felen ska nu vara åtgärdade och därför testas det av ordentligt.

---------------------------------------------------------------------------------------------

On October 15 at 07:00 - 09:00 there are tests of fire alarms and evacuation alarms in house Radix and Forma.

The alarms will be tested throughout the day, but will only be able to hear them during these hours in the morning. There is no need to evacuate during the tests.

These tests are done to ensure that all fire detectors and fire alarms work properly. The past two weeks, the property owner, together with Linnaeus University, has been working to troubleshoot and rectify the problems that existed in the houses. There where a couple of alarms that has been triggered incorrectly. The faults should now be rectified and therefore tested properly.

Comment (0)