Första studentkonferensen inom informationsteknologi

På torsdag går "1st Linnaeus Student Conference on Information Technology" av stapeln. Det är en tvådagars konferens för studenter vid Linnéuniversitetet inom området digital teknik.

Det är institutionen för informatik som bjuder in till konferensen där studenter får chansen att presenterar sina forskningsartiklar relaterade till olika aspekter av digital teknik – användning, design, säkerhet och applikationer (både industriella och sociala).

Temat för konferensen är Digital transformation in the contemporary world (Digital förvandling i samtidens värld). Även externa föreläsare är inbjudna till att inspirera studenterna, såsom professor Gunilla Bradley från KTH och Johan Hellström och Mikael Antonsson från Cargotec.

Läs mer om 1st Linnaeus Student Conference on Information Technology här.