Flyttkalas i hus Forma på universitetskajen

Imorgon, den 12 september kl.14, bjuder Linnéuniversitetet in studenter och personal till flyttkalas för hus Forma på universitetskajen i Kalmar. Ekonomihögskolan har flyttat från Kalmar Nyckel under sommaren och nu ska vi fira inflyttningen. På kalaset blir det tal, musik, kaffe och tårta samt möjlighet till rundvandring i huset.

Det ska också invigas ett konstverk som donerats av Kalmar Handlande Borgares Donationsfond. Konstverket är skapat av glasblåsaren och formgivaren Hanna Hansdotter, verksam vid Kosta Boda.

I och med Ekonomihögskolans flytt finns nu Linnéuniversitetets samtliga studenter och fakulteteter i Kalmar samlade på universitetskajen.

Vart: Landgången, utanför hus Forma
När: Klockan 14.00

Kontakt
Helena Mallin, fakultetssamordnare vid Ekonomihögskolan, telefon 0480-49 71 09, mejl helena.mallin_AT_lnu.se