News

Är du konstnär? Snart öppnar Galleri Linné! / Are you an artist? Soon we will open Gallery Linnaeus!

Är du konstnär? Snart öppnar Galleri Linné!

Håller du på med måleri, grafik eller fotografering? Är du en fena på sömnad, textilier eller skulpturer? Nu har du chansen att visa upp dina alster på Linnéuniversitets nya konstgalleri!

På Galleri Linné erbjuds både medarbetare och studenter att ställa ut sin konst. Det kan handla om målningar, foton, textil, digitalt, grafik, teckningar eller annat. Vi har plats för 10–15 hängande verk och några stycken skulpturer. Vi planerar två utställningar per år.

Galleriet slår upp portarna den 17 oktober och kommer att ligga på inomhusterrassen på Universitetsbibliotekets tredje våning. I samband med öppningen kommer vi även att hålla vernissage. När byggnad Stella i Kalmar står klart kommer ett galleri att öppna även där.

Så om du vill ta chansen att visa upp din konst på Galleri Linné, skicka ett mejl till kultur_AT_lnu.se

I mejlet är det bra om du ger en kort beskrivning av ditt verk. Till exempel titel, mått, material och så vidare.

Are you an artist? Soon we will open Gallery Linnaeus!

Is your passion painting, graphics or photography? Do you have great talent in sewing, textiles or sculptures? Now you have the opportunity to show your work at Linnaeus University’s new art gallery!

At the gallery, we will offer members of staff and students the opportunity to present their art. We want to see paintings, photos, textile, digital and graphic work, drawings, and more. We have room for 10–15 hanging works of art and a few sculptures. We plan to have two exhibitions each year.

The gallery opens on 17 October and will be located on the indoor terrace on the second floor in the University Library. In connection to the opening of the gallery, there will also be a vernissage. Once building Stella is completed in Kalmar, we will open an art gallery there as well.

Seize the opportunity to present your art work at Gallery Linnaeus, send an email to kultur_AT_lnu.se.

In the email, you should provide a short description of your work. For instance, title, measurements, material, and so on.

Comment (0)