Nu är det dags för Kalmarsund Pride 2019

Kalmarsund Pride

Under nästa vecka, den 2-8 september, är det Kalmarsund Pride och detta uppmärksammar vi självklart på universitetet.
Alla är välkomna delta!

2-8 september
Prideutställning på universitetsbiblioteken i Kalmar och Växjö
UB ställer ut ett urval av tryckta och e-böcker böcker inom hbtq-området. Kom gärna och låna!

Tisdag 3 september
Född i fel kropp – en föreläsning med Lukas Swärd
Lukas Swärd, brandman, elitsoldat och IronMan, berättar om sin uppväxt som Jenny och hur han fick kämpa för att vara sig själv. Om hot, hat, misshandel och mobbing.
Tid: 18.00-20.00 Obs! Ändrad lokal till sal Fregatten, Ma117, hus Magna, Kalmar

Torsdag 5 september
Pridepyssel med studentkåren Linnéstudenterna vid kårkaffet
Tid 12.00-13.00 på Universitetsbiblioteket i Kalmar

Fredag 6 september
Underhållning på köpet – ta med din lunch och sätt dig i trappan och lyssna!
Med käckhet, fräckhet och täckhet
Björn Elmgren framför queer opera med musik av den, för sin tid, queera artisten Kai Gullmar. Han ackompanjeras av Lupus-kvintetten.
Tid: 12.00-12.45 vid Amfitrappan i entrén till hus Radix, Kalmar

Lördag 7 september
Gå med Linnéuniversitetet i Prideparaden
Linnéuniversitetet deltar varje år i paraden och alla är välkomna att gå med oss, oavsett om du är student, medarbetare eller alumn.
Samling kl 12 vid Elevatorkajen i Kalmar. Paraden startar kl 13 och avslutas med uppträdande på Stortorget.

1. Länkarna funkar inte i detta inlägg!

2. Fixat nu :)

3. Jag är med i Kalmar Pridekör som nu kommer sjunga på sin svanesång, som är en föreställning på Kalmar Teater på fredag den 6/9. Jag sjunger en låt solo med hela kören bakom mej! Det ska bli roligt. Kom gärna!

Biljettinfo finnes på https://www.facebook.com/events/368041297470793/