Självbokningsportalen hos Lingmerth Resebyrå begär uppdatering av kontouppgifter // Update of account details requested by Lingmerth Travel Agency's self-booking portal

Efterfrågade uppgifter som gäller Linnéuniversitetets resekonto hos SEB Diners TAC måste uppdateras för att självbokning ska vara möjlig. Kontakta Lingmerths resebyrå så ändrar de.

------------------------------------------------------------------------------------------

Requested information concerning Linnaeus University's travel account with SEB Diners Tac must be updated in order for self-booking to be available. Please contact Lingmerth's travel agency and they will make the changes for you.

1. Vet Lingmerths vilka ändringar behöver göras? När jag upplevde problemet innan sommaren kunde de inte lösa det - och jag vet inte heller vad det är för uppdateringar som krävs. Så då tog det slut.

2. Hej Cornelius

De är medvetna om problemet. Upplever du att du inte får hjälp så kontakta mig.

Problemet ligger inte hos LNU utan i Lingmerths självbokningssystem. Det är ett t.o.m. datum för resekontot SEB Diners TAC som måste uppdateras manuellt.

Hälsningar Caisa Oskarsson

Resesamordnare LNU

3. De var vänliga mot mig men kunde inte lösa problemet och tyckte att det var jag som behövde komma med något. Det var frustrerande under ett tag eftersom jag fick boka några resor själva. Men det har inte uppkommit igen efter sommaren så kanske det är löst. Bra!