Påminnelse: Anmäl dig till En dag på universitetet 16 oktober, 2019

Onsdagen den 16 oktober, kl. 08.30-12.00, välkomnar vi gymnasieungdomar till evenemanget En dag på universitetet som Linnéuniversitetet ger i samarbete med Kalmarsunds gymnasieförbund.

I år räknar vi med att kunna samla alla elever för besök i våra nya lokaler på universitetskajen.

En dag på universitetet är ett evenemang som genomförs varje år för att ge Kalmars unga en inblick i utbudet av utbildningar, universitetsstudier och studentliv vid Linnéuniversitetet.

Runt 1000 ungdomar kommer under förmiddagen få information om utbildningar, prata med lärare och träffa studenter. Dagen är obligatorisk för eleverna.

Detta är en av de viktigaste rekryteringsaktiviteter vi gör i regionen och det är ett bra tillfälle att berätta om de program och ämnen vi har i Kalmar och Växjö, för en av våra viktigaste målgrupper.

För att vi ska kunna genomföra dagen så behöver vi tillsammans skapa ett intressant och innehållsrikt program för alla dessa potentiella studenter som besöker oss.

Boka ditt informations- eller inspirationspass senast den 30 augusti.

Läs mer om dagen:

Gå direkt till anmälningsformulär

Har du frågor om dagen: en-dag_AT_lnu.se