Galleri Linné // Gallery Linnaeus

Till hösten öppnar vi ett konstgalleri på Linnéuniversitetet i Växjö.
Galleriet kommer att ligga på inomhusterrassen på tredje våningen i Universitetsbiblioteket.
(Öppningen i Kalmar kommer så snart vi har byggnad Stella på plats).

I galleriet kommer vi att erbjuda plats för medarbetare och studenter att visa sin konst. Vi vill se målningar, foton, textil, digitalt, grafik, teckning, med mera. Vi har plats för 10–15 hängande verk och några stycken skulpturer. Vi planerar två utställningar per år. Så om du är konstnär och gärna vill vara med och visa din konst på Galleri Linné, skicka ett mejl till kultur_AT_lnu.se

I mejlet är det bra om du ger en kort beskrivning av ditt verk. Till exempel, titel, mått, material och så vidare.

---------------------------------------------------------------------------------------

This autumn, an art gallery will open at Linnaeus University in Växjö.
The gallery will be located on the indoor terrace on the second floor in the University Library.
(The opening in Kalmar will take place once building Stella is completed).

In the gallery, we will offer members of staff and students the opportunity to present their art. We want to see paintings, photos, textile, digital and graphic work, drawings, and more. We have room for 10–15 hanging works of art and a few sculptures. We are planning to have two exhibitions each year. So, if you are an artist and want to show your work at Gallery Linnaeus, send an email to kultur_AT_lnu.se. In the email, you should provide a short description of your work. For instance, title, measurements, material, and so on.

Comment (0)