Tryckeritjänster // Printing services

Från och med 1 juni 2019 till och med 1 juni 2022 har Linnéuniversitetet ett leveransavtal gällande tryckeritjänster med Stibo Complete i Helsingborg. Avrop för tryck behövs alltså inte.

Stibo Complete har även tagit över produktionen av visitkort och korrespondenskort.

Ni kan såklart fortsätta använda er av CopyCenter vid Linnéuniversitetet som vanligt.

Här hittar ni fullständig information samt en lathund med inställningar för tryck.

------------------------------------------------------------------------------------------

As from 1 June, 2019 until 1 June, 2022, Linnaeus University has a supply contract for printing services with Stibo Complete in Helsingborg. Thus, there is no need for a framework agreement for printing.

Stibo Complete has also taken over the production of business cards and correspondence cards.

You are, of course, also still welcome to use Copycenter at Linnaeus University.