Nyhet

Hallå där Tobias Degsell, du föreläser om kreativitet och lärande på kunskapsmiljömässan 15 maj

Tobias Degsell

Du är inbjuden av rektor för att föreläsa kring Från ord till handling under kunskapsmiljömässan 15 maj. Vad kommer din föreläsning att handla om utifrån Linnéuniversitetets arbete med dynamiska kunskapsmiljöer för utbildning, forskning och samverkan för att möta samhällsutmaningarna?

-Föreläsningen kommer att handla om vad vi kan lära oss av exempelvis 935 Nobelpristagare om vad kreativitet är - och hur vi går från ord till handling.

Vad kommer man att få med sig genom att ha lyssna på din föreläsning 15 maj?

-Konkreta tips. Jag menar att ny teknik inte är svaret på allt, att världen inte var bättre förr. Fler människor behöver inkluderas i arbetet med att lösa utmaningar och utveckla framtiden. Jag vill ge alla som är intresserade av lärande några konkreta tips på hur man både kan tänka och agera nytt. Tala är silver, att göra är guld. 

Vilken koppling har du till kreativitet och lärande?

-Jag har tidigare arbetat som bland annat curator på Nobelmuseet i Stockholm, gillar data och är bra på att se mönster. Idag är jag expert på kreativitet och lärande och hjälper företag och organisationer i många olika branscher och länder att tänka och agera nytt och ser verkligen fram emot att få komma till Linnéuniversitetet 15 maj!  

Välkommen till föreläsningen Från ord till handling med Tobias Degsell under kunskapsmiljömässan den 15 maj klockan 10.00. Anmäl dig här senast 9 maj, anmälan är obligatorisk. Inbjudan med program och mer information hittar du här.

 

Kommentera (2)

  1. Önskan om att denna föreläsning streamas eller spelas in för att ses senare. Görs det?

  2. Hej, ursäkta sent svar. Bra förslag men denna gång är det inte aktuellt att filma föreläsningen. /Mvh Christina K, kommunikationsavdelningen