IT-avdelningen har delvis stängt 11-12 april // IT Office partially closed 11-12 April

Den 11-12 april är IT-avdelningen på personaldag och därför gäller följande öppettider dessa dagar.

11 april: Besöks- och telefontid i Kalmar och Växjö mellan kl. 8-10, resten av dagen stängt.
12 april: Stängt för besök hela dagen i Kalmar och Växjö. Telefontid kl. 14-16.

Vid akuta ärenden när vi har stängt kan du kontakta universitetets växel. Övriga ärenden kan du skicka till it-support_AT_lnu.se.

--------------------------------------------------------------------------

On 11-12 April the IT Office has a staff day and therefore the following opening hours apply these days.

11 April: Visiting and telephone hours in Kalmar and Växjö 8am-10am. The rest of the day closed.
12 April: Closed for visits all day in Kalmar and Växjö. Telephone hours at 2pm-4pm.

For urgent matters, please contact the university switchboard. For other matters, email it-support_AT_lnu.se.