Nytt inlägg i rektorsbloggen // New post on the vice-chancellor's blog

Rektor Peter Aronsson blogger om samverkan och fundraising

”Samverkan mellan universitet och samhälle är avgörande för bådas utveckling. Skola, vård och näringsliv behöver de kompetenser våra studenter och forskare utvecklar. Universitetet får med tillgång till verklighetens utmaningar, praktikplatser, kunnande – och långsiktiga satsningar möjlighet till att bygga den kunskap som möter högt ställda förväntningar.”

Läs hela blogginlägget här.

--------------------------------------------------------------------------------

Vice-chancellor Peter Aronsson blogs about collaboration and fundraising.

“To have collaboration between the university and the surrounding community is crucial to the development of both. School, health care and the trade and industry are in need of the competences our students and researchers develop. Through access to real-life challenges, internship positions, and knowledge – and through long-term ventures – the university gets the opportunity to build the knowledge required to meet high expectations.”

Read the full blog post (English version follows after the Swedish).