News

Welcome to the opening showcase of the performative exhibition “Hurry Up Before We Collapse"

Design + Change students at Linnaeus University invite you to the opening showcase of the performative exhibition “Hurry Up Before We Collapse”. The interactive performance is a daring, yet vulnerable, way of opening a discussion on consumerism and unequal power structures. It addresses the hidden power structures behind our consumption and the inevitable collapse that it is leading us towards.

Location: Linnaeus University, M-Hus, lab hall
Date: 30th of January
Time: 16.00-18:00

The exhibition moves on to Stockholm Furniture Fair on the 5-9th of February, and can be found at stand C14:43.
*Performance Program*
Tuesday to Saturday
Extra performance on Tuesday 9:30 - 9:50

Comment (1)

1. Intressant men missade tyvärr! Ingår minskad konsumtion av datorkraft också? Jag tycker vi ska medvetandegöra oss själva hur mycket datorkonsumtion drar i form av energi. Börja idag och sänd ett par mejl mindre och skicka inte med så många bilagor. Serverhallarna i Luleå kan bli trötta....Ett tips till: lägg mobilen nära kroppen när du är ute i kylan så drar den mindre eneregi när den kalla mobilen ska laddas.