Invigning Pedalstråket 10 december / Inauguration Pedalstråket 10 December

I november flyttar ytterligare verksamheter in i de nya lokalerna på universitetskajen och nu är det snart runt 600 anställda på plats. Efter årsskiftet är även merparten av studenterna på ingång.

För att trafiken ska flyta på smidigt för alla som vill ta sig till och från området inviger kommunen nu en ny väg till universitetskajen kallad Pedalstråket. Ta med dig cykeln och få gratis cykelservice. Välkommen att vara med och fira!

När: 10 december kl. 14-16
Vart: Larmtorget och Pedalstråket 11, universitetskajen, Kalmar

Program
14.00 – Cykelparad med orkester från Larmtorget till Pedalstråket. Ju galnare ekipage desto bättre men alla är förstås välkomna att cykla med oss.

14.15 (cirka) – Invigning av Pedalstråket, Johan Persson (Kalmar kommun) och Christel Olsson (Linnéuniversitetet)

14.30 – Bicycle Beat spelar på Agneta Bladhs plats - universitetskajen

14-16 – Adels cykel och sport och Sportson är på plats och erbjuder gratis service av cyklar.

Vi bjuder på glögg och pepparkakor och det finns möjlighet att få en visning av de nya lokalerna.

Ta med dig cykeln och passa på att få en gratis cykelservice! Passa även på att hämta din personalrabatt hos Sportson och Adels cykel.

Invigningen arrangeras av Linnéuniversitetet, Kalmar kommun och P&E Fastighetspartner AB.

För mer information eller frågor kontakta: Ted Durdel

--------------------------------------------------------------------------------------

In November, more of our activities will move in to the new facilities at Universitetskajen, which means that soon 600 employees will be on location. After the turn of the year, most of our students will also start moving in.

In order for the traffic to run smoothly for everyone heading to and from the area, the municipality will now inaugurate a new road to Universitetskajen called Pedalstråket. Bring your bicycle and get a free bicycle service. Welcome to join the celebrations!

When: 10 December at 14–16
Where: Larmtorget and Pedalstråket 11, Universitetskajen, Kalmar

Programme
14:00 – Bicycle parade with orchestra from Larmtorget to Pedalstråket. The crazier the parade the better, but everyone is of course welcome to grab a bicycle and join in.

14:15 (roughly) – Inauguration of Pedalstråket, Johan Persson and Christel Olsson

14:30 – Bicycle Beat gives a music performance at Agneta Bladhs plats – Universitetskajen

14–16 – Adels cykel och sport and Sportson are in place to offer free service of bicycles.

We will offer mulled wine and gingerbread biscuits, and the opportunity to get a guided tour of the new facilities.

Bring your bicycle and drop by!

The inauguration is arranged by Linnaeus University, Kalmar municipality, and P&E Fastigheter AB.

For more information and questions please contact Ted Durdel

Comment (0)