Välkomna att nominera till priset Årets universitetspartner i Kalmar län

I mars 2019 delar Linnéuniversitetet för andra gången ut priset Årets universitetspartner i Kalmar län. Priset delas ut i samband med Guldfesten i Kalmar i mars. Pristagaren utses av kommittén för samhällelig drivkraft efter nomineringar från verksamheten. I fjol fick Örsjö Belysning AB motta priset.

Kriterier som bedöms

• Ambition och intresse för att ta emot studenter på VFU, praktik, examensarbete och/eller studiebesök
  • Intresse för, och ambitioner i, kontakter med Linnéuniversitetet
  • Kreativitet i mötet med Linnéuniversitetet
  • Intresse för samverkan med lärare/forskare för utveckling och kompetensutveckling
  • Närvaro och deltagande i Linnéuniversitetets och Linnéstudenternas aktiviteter

Vi öppnar nu nomineringsfönstret i Survey&Report och nomineringen avslutas 9 januari 2019. Information och frågor som ska besvaras för en nominering finns på nedanstående länk.

Avdelningen för externa relationer ansvarar för det praktiska kring priset. Notera att priset gäller samverkanspartners i Kalmar län. Linnéuniversitetet undersöker möjligheterna att dela ut motsvarande pris i Kronobergs län men där finns inga beslut ännu.

Läs mer och nominera här: https://survey.lnu.se/Survey/20188

Välkomna med era nomineringar!

Kontakt
Katarina Ek, avdelningen för externa relationer, katarina.ek_AT_lnu.se, 070–838 64 13