Välkommen till invigning av Mötesplats Pukeberg den 3 december

Välkommen till invigning av Mötesplats Pukeberg den 3 december klockan 15.30–17.00 i Sliperiet, Pukeberg.

Invigningstalarna – tillika initiativtagarna till Mötesplatsen – är några av kommunens och regionens viktigaste aktörer:

• Christina Davidsson, kommunstyrelsens ordförande Nybro kommun
  • Ann-Charlotte Larsson, vicerektor Linnéuniversitetet
  • Karin Helmersson, regionråd Region Kalmar län
  • Charlotta Ahlqvist, ordförande Nybro Företagsgrupp
  • Jenny Ahnegård, OG Ohlsson AB

Om Mötesplats Pukeberg
Linnéuniversitetet har åren 2002–2017 varit en mycket aktiv aktör i Pukeberg, vilket sedan 2016 har utvecklats ytterligare genom att projektet Linnaeus Innovation Design Lab förlagts till Pukeberg. Syftet och målet med projektet är att samverka med det omgivande samhället – med kunskap och forskning som styrkor.

– Vår ambition med Mötesplats Pukeberg är att skapa en mötesplats för alla som är intresserade av till exempel samverkan, tillväxt, innovation, kunskapsförmedling och nätverkande. Det ska vara en naturlig plats för akademin och regionala aktörer att mötas på, och en resurs för Linnéuniversitetets medarbetare och studenter, säger Ann-Christin Bayard, projektledare för Linnaeus Innovation Design Lab.

Kontakt

Ann-Christin Bayard, projektledare för Linnaeus Innovation Design Lab, annchristin.bayard_AT_lnu.se