Val 2018 – kandidaterna presenterade

Vem röstar du på 8-9 oktober? Nu finns kandidaternas presentationer inför val av lärarrepresentanter till universitetsstyrelsen respektive val till fakultetsstyrelserna på Medarbetare.

Det närmar sig val på Linnéuniversitetet, 8-9 oktober är det dags för val av lärarrepresentanter till universitetsstyrelsen respektive val till fakultetsstyrelserna. Nu finns kandidaterna presenterade på Medarbetare:

Presentation av kandidater till lärarrepresentanter i universitetsstyrelsen

Presentation av kandidater till fakultetsstyrelsen för:

Information om röstning

Mer information om hur valet kommer att gå till kommer här på Medarbetare. Du som är berättigad att rösta i valen ska finnas med i röstlängder på sidorna ovan, mer information om valet finns även på Medarbetare. Om du har andra frågor om val 2018 är du välkommen att kontakta Bertil Jansson, universitetsledningens kansli.