Ministern för högre utbildning och forskning besöker LUSA // The Minister for Higher Education and Research visits LUSA

Den 8:e augusti har vi äran att välkomna vår minister för högre utbildning och forskning Helene Hellmark Knutsson, som kommer till Linneaus University Summer Acadamy för att hålla föredraget "A holistic and inclusive view on research and higher education policy". Alla är välkomna till Kalmar Nyckel i sal Ny200 kl 14.30-16:30.

//

On August 8, the Minister for Higher Education and Research, Helene Hellmark Knutsson, will pay us a visit as a part of Linnaeus University Summer Acadamy's interdiciplinary sessions. She will hold the presentation "A holistic and inclusive view on research and higher education policy". Everyone is welcome to take part at Kalmar Nyckel, Ny200, at 2:30 pm to 4:30 pm.