Val 2018 – nu är det igång / Election 2018 – now it has started

År 2018 är det inte bara riksdagsval utan även ett antal val på Linnéuniversitetet.

Val av lärarrepresentanter till universitetsstyrelsen respektive val till fakultetsstyrelser kommer att äga rum 8-9 oktober. Valen sker anonymt och elektroniskt.

Information om de olika valen, exempelvis vem som får rösta och vem som kan bli vald finns på respektive sida på Medarbetare under Aktuella projekt, Val 2018.

Om du har frågor om val 2018 är du välkommen att kontakta Per Sundström

--------------------------------------------------------------------------------

Election 2018 - now it has started

In 2018, not only parliamentary elections will be held but also a number of elections at Linnaeus University.

The election of teacher representatives to the university board and elections to faculty boards will take place on October 8–9. Elections are carried out anonymously and electronically.

Information about the different elections, for instance who can vote and who can be elected, is published on each respective page on Staff under Current Projects, Election 2018.

More information

If you have questions about the elections that will be held in 2018, you are welcome to contact Per Sundström.