Interim ledning av kommunikationsavdelningen

Ingrid Persson har gått vidare till nya utmaningar. Rekrytering av ny kommunikationschef är igång och vi hoppas kunna ha en ny chef på plats efter sommaren.

Under tiden går universitetsdirektör Per Brolin in som avdelningschef och sektionscheferna Christina Dahlgren och Magnus Källström tar ett större ansvar.

Christina (Tina) ansvarar, utöver sitt ordinarie ledarskap för forskningskommunikation och evenemang, även för ledningsstöd, kriskommunikation, universitetsstyrelsen, universitetskajen och rektorsorganisationen. Magnus tar, vid sidan av studentrekrytering och studentkommunikation, även ansvar för systemstöd och styrgruppen för gemensamma webbkanaler.

– Under denna övergångsperiod kommer vi att göra vårt bästa för att kommunikationsavdelningens arbete ska flyta på som vanligt, säger Per Brolin. Vi ber dock om lite förståelse för om något tar lite längre tid än vanligt.

Har ni frågor går det bra att höra av er till Tina och Magnus.