Stora delar av Linnéuniversitetet i Växjö kommer vara uppbokat den 16-17 januari 2020

Linnéuniversitetet har utsetts till arrangör och värd för Matematikbiennalen 2020 och 2022. Evenemanget hålls i Växjö vid båda tillfällena. Matematikbiennalen är ett av Sveriges största möten med cirka 2000 deltagande lärare, lärarutbildare och forskare inom matematikdidaktik och matematik.

Uppbokade lokaler
Den 16-17 januari 2020 kommer därför de flesta lokaler på Linnéuniversitetet i Växjö att vara uppbokade, och därmed innebära strängt begränsad tillgång för övrig verksamhet. Detta gäller majoriteten av undervisningssalar och mötesrum (allmänna såväl som fakultetsägda), öppna ytor och Restaurang Kristina.

- Vi går ut med detta nu så fakulteter och avdelningar kan ha med det i sin planering och i görligaste mån förlägga verksamhet på andra dagar, säger Thorbjörn Nilsson, chef på universitetsledningens kansli.

Öppna ytor
Som student och anställd kommer du också att märka av biennalen genom att alla öppna ytor kommer fungera som utställarmässa, och det kommer röra sig mycket folk i alla korridorer på markplan. Dessutom kommer monterbyggandet för utställarna att påbörjas på alla öppna ytor redan dagen innan, det vill säga onsdagen den 15 januari 2020.

- Detta är ett gyllene tillfälle för Linnéuniversitetets forskning och utbildning inom området att marknadsföra sig nationellt och därför ber vi om både förståelse, stöd och samarbete från alla instanser, säger Marcus Nilsson, prefekt för institutionen för matematik som är projektledare för biennalen.

Var med och bidra
Det kommer att behövas extra personal dessa konferensdagar och med anledning av det kommer det längre fram att komma ut en förfrågan till alla anställda om att vara med och jobba under konferensdagarna.