Linnéuniversitetets inriktning för 2018–2020 beslutad

Linnéuniversitetets inriktning och ekonomiska förutsättningar för 2018–2020 är nu beslutade. De områden som kommer att prioriteras är utbildningskvalitet, förutsättningar för att bedriva framgångsrik forskning och kompetensförsörjning.

I dokumentet Verksamhetens inriktning och ekonomiska förutsättningar 2018-2020 kan du läsa om verksamhetens övergripande inriktning, strategiska satsningar, riskvärderingar och ekonomiska satsningar för perioden. Det ger förutsättningar och riktlinjer för de verksamhetsplaner och budgetar som fakulteter, nämnden för lärarutbildning, kommittéer, universitetsförvaltningen och universitetsbiblioteket tar fram under hösten.

Dokumentet beslutades av universitetsstyrelsen 8 juni.

Mer information om verksamhetsplanering och uppföljning hittar du under Styrning och regelverk på Medarbetare.

1. Bra att det äntligen ska satsas på utbildningskvalitet. Det behövs efter flera års ensidiga satsningar på forskning.