Se filmen från Avslutningsceremonin 2017

Du har väl inte missat att se vår film från magister- och masterstudenternas avslutningsceremoni? Gå in på LnuPlay <https://play.lnu.se/media/t/0_za5t7734> och se filmen från den pampiga ceremonin som avslutas med feststämningen på topp!

Filmen är producerad av vår nya medieproduktionsavdelning och är avdelningens första livesändning. Erik Edvardsson Richter, projektledare för medieproduktionen på KOM, ser en ljus framtid för medieproduktionen på Linnéuniversitetet:

- Kul att börja producera och visa att vi finns, och att projektet är i full gång. Avslutningsceremonin var vår första 3-kameraproduktion och det gick bra både tekniskt och produktionsmässigt. Vi har redan fått beställningar på fem filmproduktioner och en stor Mooc, så det är en riktigt bra start. Podden "Snillen stimulerar" fanns innan projektet startade och den rullar på för fullt. Dessutom träffar vi alla IKT-pedagoger nu och presenterar oss. Vi kör en workshop om ljud och rörlig bild. Det är en stor del i vårt uppdrag att vi ska stötta och coacha dem så att de i sin tur kan stötta lärarna.