Nödlägesövning Universitetskajen 24/5 / Emergency Exercise Universitetskajen 24/5

Nödlägesövning Universitetskajen
Vi på Skanskas arbetsplats Universitetskajen ska hålla en nödlägesövning
under Onsdagen 24/5.

Vi kommer öva på att utrymma hela arbetsplatsen och testa vårt utrymningslarm. Även räddningstjänsten kommer att delta med 2-3 brandbilar och göra en insats på arbetsplatsen.

Vi vill uppmana er till att gå ut och informera alla på er arbetsplats att denna övningen kommer hållas så att det inte sker något missförstånd och någon tror att det har inträffar något allvarligt på riktigt.

Vi har även informerat media och SOS larmtjänst om att denna övning kommer hållas.

Vid frågor eller funderingar om detta så kan ni vända er till Björn Printzlow, Arbetsmiljösamordnare på Skanskas arbetsplats Universitetskajen
Nummer: 0705-38-42-35

Tack för hjälpen!

Med vänlig hälsning Skanskas platsledning

------------------------------------------------------------------------------------------

Emergency Exercise Universitetskajen
We at Skanska's workplace Universitetskajen will conduct an emergency exercise on Wednesday, May 24.

We will try to clear the entire workplace and test our evacuation alarm. The emergency-service will also participate with 2-3 fire trucks.

We would like to inform everyone at LNU that this exercise will be held and hopefully there will be no misunderstanding. We need your help to spread the word that it's an exercise and nothing else.

We have also informed the media and SOS alarm service that this exercise will be held.

If you have questions or concerns about this, please contact Björn Printzlow, Work Environment Coordinator at Skanska's Workplace Universitetskajen
Number: 0705-38-42-35

Thanks for the help!