Internpost på universitetet / Internal mail at the university

For english see below

Internpost på universitetet
Vi behöver all hjälp vi kan få med korrekt information på våra internkuvert. Det är viktigt att använda bruna internpostkuvert för försändelser inom universitetet. Glöm inte att stryka över föregående mottagare och skriv adress till nya mottagaren enligt nedan.

STAD, BYGGNAD, AVDELNING, NAMN

Tack /internposten
------------------------------------------------------------------------------------------
Internal mail at the university
We need all the help we can with correct information on our internal envelopes. It is important to use a brown postal mail envelope for consignments within the university. Do not forget to cross over the previous recipient and enter the address of the new recipient as shown below.

CITY, BUILDING, DEPARTMENT, NAME

Thank you / internal post

1. Kan man inte ta fram internpostkuvert med dessa fyra kolumner? Så går det inte att göra fel.

2. och gärna kryss för Kalmar eller Växjö (eller Nybro antar jag?)

3. Tack för era synpunkter. Jag tar med tanken på att skapa egna internkuvert som passar vår verksamhet.