Välkommen på årsmöte i Konstklubben Linnéuniversitetet Växjö

Årets årsmöte i Konstklubben Linnéuniversitetet Växjö hålls onsdagen den 2 december kl. 17.00 i sal Weber, hus K. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna!

Vi bjuder på glögg och pepparkakor, och du kan ta en sista titt på årets konst. Det blir årsmötesförhandlingar och dragning i årets konstlotteri. Bland mötesdeltagarna lottas även närvarovinster ut.

Styrelsen föreslår att Konstklubben Linnéuniversitetet Växjö upphör
Styrelsen för konstklubben ser sig tvingad att vid årsmötet ta upp frågan om klubbens upphörande.

Sedan bankerna upphört med tjänsten för månatliga löneavdrag för personalklubbar, och klubben av praktiska skäl infört engångsbetalning av årsavgiften har medlemsantalet minskat till mindre än en tredjedel. Idag har vi 48 betalande medlemmar. För att kunna köpa in god konst behövs ett betydligt högre medlemsantal. Vi har försök rekrytera nya medlemmar, men misslyckats.

Styrelsen för Konstklubben vid Linnéuniversitetet föreslår därmed att verksamheten upphör, alternativt läggs vilande, och ber att få tacka för sig. Ledamöterna i nuvarande styrelse ställer inte upp till omval, såvida det inte handlar om en tillfällig interimsstyrelse fram till ett extra årsmöte där beslut om klubbens definitiva avslutande kan tas. Blir det en tillfällig interimsstyrelse ställer styrelsen upp mangrant. (I det fall medlemmarna röstar emot styrelsens förslag förutsätter styrelsen att en ny styrelse bildas av närvarande medlemmar vid årsmötet och att de driver klubben vidare.)

Utställning med årets konst
Årets inköpta konst ställs ut från tisdag kväll den 17 november i Restaurang Kristina, och finns där fram till kl. 14 årsmötesdagen, onsdagen den 2 december.

Har du haft otur de senaste åren?
Har du varit medlem i föreningen och inte vunnit på de fem senaste utlottningarna (2010, 2011, 2012, 2013 och 2014) och fortfarande är medlem i år, så får du två lottnummer vid utlottningen. Och du som kämpat förgäves under de tio senaste utlottningarna får tre lottnummer. Fast du kan bara få en vinst.

Kan du inte komma på årsmötet?
Är du förhindrad att gå på årsmötet kan du lämna in en prioriteringslista med dina önskemål till styrelsen. Använd prioriteringslistan på sista sidan i detta utskick och skriv 1 på den vinst du helst vill ha, 2 på nästa val och så vidare. Lämna sedan din prioriteringslista till Ulf Eklund, IT-avdelningen, senast kl. 13 dagen innan årsmötet, dvs. senast tisdagen den 1 december.

Du kan också be någon som ska gå på årsmötet vara ombud för dig. Före dragningen på årsmötet måste sedan ombudet anmäla vilken eller vilka personer ombudet företräder.

Har du vunnit?
Vinster hämtas hos Annika Sand, kommunikationsavdelningen. Vinster som inte hämtats ut den 1 februari 2016 tillfaller konstklubben.

Hjärtligt välkommen till årsmötet, vi hoppas att just du vinner!
Styrelsen för Konstklubben Linneuniversitetet Växjö

OBS: Om någon konstklubbsmedlem i din närhet är sjuk eller av annat skäl inte nås av detta utskick, hjälp oss att ta kontakt med honom eller henne.

Filer