Har du vunnit? Här är vinstlistan för konstklubben!

Som ordförande i Konstklubben Linnéuniversitetet Växjö vill jag tacka alla medlemmar som deltog på årsmötet i tisdags! Jätteroligt att så många kom, och att så många av er som fanns på plats också vann!

Var du inte på plats så finns listan över vinnare här.

Följande personer har vinster att hämta:

  • Caroline Benkhe, Bengt-Åke Gustavsson och Christine Tidåsen hade lämnat in prioriterade listor, och ni kan nu hämta era vinster hos Christina Dahlgren. (Annika Sand hjälper till om Christina inte finns på plats.)
     
  • Christel Olsson, Ann-Marie Lundberg, Maria Alm, Gösta Sundberg och Karolina Österdahl har också vinster att hämta, och ni får välja bland de vinster som finns på Annikas kontor.

Vinsterna hämtas hos Annika Sand eller Christina Dahlgren på kommunikationsavdelningen senast den 1 februari 2015. Vinster som inte hämtats då tillfaller klubben. Finns bara någon av oss på plats så ordnar vi uthämtningen.

Christina och Annika sitter i korridoren vars rum börjar på 15 i H-huset. Ingången finns mitt emot infocenter, tidigare har bland annat NÄK, IR och IT-support suttit här...

Kommentera (1)

  1. Det justerade protokollet publiceras under dagen. Så fort vi har det på plats också, så mejlar vi samtliga medlemmar.

Filer