Nyhet

Välkommen till årsmöte i Konstklubben Linnéuniversitetet Växjö!

Årsmötet hålls tisdagen den 9 december kl. 17.00 i sal Weber, hus K. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna!

Vi bjuder på hembakat bröd och julmust, och du kan ta en sista titt på årets konst. Mötet börjar med att fotograf Johannes Rydström visar några av sina fantastiska naturbilder. Därefter blir det årsmötesförhandlingar och sedan dragning i konstlotteriet. Bland mötesdeltagarna lottas ett antal närvarovinster ut. 

Utställning med årets konst

Årets konst ställs ut från tisdag kväll den 25 november i Restaurang Kristina, och finns där fram till kl. 14 årsmötesdagen, tisdagen den 9 december. Listan över årets konst bifogas detta mejl.

Naturfotograf Johannes Rydström/N visar sina bilder

Johannes Rydström arbetar som översättare på Linnéuniversitetet, men han är också frilansfotograf. Hans främsta specialisering är fåglar, men han brinner även för landskapsfotografering, andra vilda djur, och detaljer och mönster i naturen. Genom sin fotografering hoppas Johannes kunna förmedla sin starka passion för naturen. Något som han hoppas ska kunna bidra till att fler människor får upp ögonen för naturens skönhet – och, som en följd av detta, visar naturen och dess invånare en större respekt. I mars i år blev Johannes invald i föreningen Naturfotograferna /N som den näst yngsta medlemmen någonsin.

Utlottning av årets inköpta konst

Har du varit medlem i föreningen de senaste fem åren i sträck men inte vunnit något under utlottningarna 2009, 2010, 2011, 2012 och 2013 och fortfarande är medlem i år får du två lottnummer vid utlottningen. Och du som kämpat förgäves i tio år får tre lottnummer. Men du kan bara få en vinst.


Är du förhindrad att gå på årsmötet kan du lämna in en prioriteringslista med dina önskemål till styrelsen. Använd prioriteringslistan på sista sidan i bifogade dokument och skriv 1 på den vinst du helst vill ha, 2 på nästa val och så vidare.

Lämna din prioriterade lista till Ulf Eklund, IT-avdelningen, Växjö, senast kl. 13 dagen innan årsmötesdagen, dvs. senast måndagen den 8 december. 

Du kan också be någon som ska gå på årsmötet vara ombud för dig. Före dragningen på årsmötet måste ombudet anmäla vilken eller vilka personer ombudet företräder.

Vinster hämtas snarast efter årsmötet hos Christina Dahlgren och Annika Sand, kommunikationsavdelningen. Vinster som inte hämtats ut den 1 februari 2015 tillfaller lotteriet.

Hjärtligt välkommen till årsmötet, vi hoppas att just du vinner!

Styrelsen för Konstklubben Linneuniversitetet Växjö
/genom ordförande Annika Sand

Kommentera (0)

Filer