Forskarlunch i Pukeberg 18 mars: Besöksnäring – en ny industri, utmaning eller verklighet?

Med Ulrica Olsson, hotellchef och Per Pettersson Löfquist, lektor och forskare på Linnéuniversitetet

Datum: 18 mars 2020
Tid: 11.30–13.00
Plats: Sliperiet Pukeberg, Nybro
Webbsändning: länk kommer att finnas på Lnu.se/lidlab

Samarbete – nyckeln till attraktiva turistmål

Per Pettersson Löfquist, lektor och forskare på Linnéuniversitetet ser bland annat boende och mat som bas för besökare att intressera sig för att stanna till på okänd ort. Hur ska vi tänka, agera och stärka vår regions attraktivitet?

Boende, kultur, sport och småstadens charm

Ulrica Olsson, hotellchef och utvecklare av Stora Hotellets framtida möjligheter. Många års erfarenheter från Kosta Boda Art Hotel tar Ulrica med sig till sin nya arbetsplats i Nybro. Hur kan hotellet bli en påverkansfaktor i regionen?

Mer information och anmälan: https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/aktuellt/kalender/2020/forskarlunch_eveneman/