Framtidsdagen 2020 – den årliga regionala mötesplatsen med hållbarhetsfokus!

Här får du kunskap, inspiration och möjlighet till nätverkande. Årets tema är Hållbara trender – energi för företag och samhällehttps://www.framtidsdagen.org/

 

Dagen ger dig inblick i de globala samhällstrender som påverkar framtidens energisystem och affärer, men också i närodlade exempel på vad som redan händer här och nu – att inspireras och triggas av. Den avslutande lunchen ger tillfälle att smälta intrycken och knyta nya kontakter.

Programmet i koncentrat

Affärsutvecklaren Rebecka Carlsson ställer frågan Finns ditt företag med i en hållbar framtid? och koncernchef Gerteric Lindquist ger en inblick i Nibes resa mot att bli en hållbar koncern.

 

Fredrik Bergström från WSP lotsar oss genom trenderna som styr utvecklingen medan lantbrukaren Carl-Fredrik Albinsson berättar om biogasanläggningen som ska driva gården, och Stefan Hermansson från Småländska bränslen spår om nästa steg på gasområdet.

 

Ulrika Jardfelt från Vattenfall ger sin bild av vad som krävs för ett hållbart energisystem och Torbjörn Sundström från Micropower berättar om batterirevolutionens roll. Jessica Hultqvist från Designlight visar på hur modern belysning gör positiv skillnad för energiförbrukning och hållbarhet. Dagen modereras av Åsa Karlsson Björkmarker.

 

Datum och tid Onsdagen den 4 mars 2020, kl 08.30–13.00, inkl. lunch

Plats Växjö Konserthus, Västra Esplanaden 14, Växjö

Anmälan Klicka här för att anmäla dig! 

Kostnad 395 kr ex moms, faktureras efter anmälan. Lunch och förmiddagsfika ingår.

Kontakt           Om du har frågor, mejla info_AT_framtidsdagen.org

Kommentera (0)