Nyhet

Öppen föreläsning 5/10 Gustav Johansson från matbloggen "Jävligt Gott": Vego är ingen trend. Det är ett systemskifte! Hur påverkar det dig?

Möt Gustav Johansson, bloggare och influencer, som arbetar för att det ska vara roligare att äta vegetariskt.

De senaste åren har mängden vegansk och vegetarisk mat i mattidningarna, matbutikerna och på människors tallrikar ökat dramatiskt. Men är det en trend som kommer att lägga sig eller ser vi snarare ett systemskifte mot ett annat sätt att äta? Med bakgrund i sin egen resa visar Gustav varför förändringen är här för att stanna och visar hur det kommer att påverka er, hur vi alla äter och hur vi kommer att producera mat i framtiden.

Länk till Gustavs blogg: http://www.javligtgott.se/

Datum: 5 oktober 2018
Tid: 13:00-13:45
Plats: N2007 (studio 1, Västergård), Kalmar 

Den öppna föreläsningen kommer även att streamas och kan ses i efterhand på LnuPlay

Ingen föranmälan krävs. Begränsat antal platser (160), så kom i god tid för en plats.

Kommentera (4)

 1. Jag undrar bara i min stillhet när det kan fastslås att man blir och är en influencer. Tröttsam användning av detta ord, kan jag tycka. Ordet debattör duger väl bra.

  / Stefan Höjelid

 2. Som jag uppfattar saken ligger betydelsen lite vid sidan av "debattör".

  Snarare är det någon som tack vare sin sin populära blogg eller youtube-kanal anlitas att agera reklampelare åt ett eller flera företag.

  Innehållet på sociala medier kan för all del göra att personen också kan kallas debattör, men det kan ju lika gärna vara exempelvis mode- eller inredningsreportage eller teknisk information. 

 3. Hej! Ljudet på livesändningen är av ganska dålig kvalité. Kommer det vara bättre när den sen läggs upp och är inspelad istället? Hade varit kul att titta på men livesändningen är tyvärr inte så lätt att följa med på just nu.

  Vänligen
  Ulrika

 4. hej

  när kommer denna upp på Lnu play? någon som vet???