Teater i Kalmar! Erbjudande från Kalmar Teaterförening

Till anställda vid Linnéuniversitetet

Kalmar Teaterförening erbjuder dig som köper ett medlemskap i föreningen:

• En fribiljett till valfri opera under medlemsskapsåret
  • Möjlighet att se Byteaterns VÅGA VARA! (VELIG, VILSEN & VETTSKRÄMD) av och med Sara Glasner under genrep 29 sept på Kalmar teater (begränsat antal biljetter)
  • Ytterligare förmåner - se nedan

Vad kostar ett medlemskap och hur gör man?

Du betalar 150 kr per kalenderår -  familjemedlem 80 kr.
Mejla till kalmar.tf_AT_riksteatern.se ange namn, bostadsadress, mobilnummer samt födelsedata. Ditt  medlemskort gäller årsvis och kallas SCENPASS.
Ange i mailet vilken förmånsopera du vill gå på (se nedan).

Vad innebär ett medlemskap?

Du får kallelse till medlemsmöte den 11 september och erhåller under denna kväll extra subventioner till våra föreställningar under  hela spelsäsongen. Du får månadsvis uppdatering av Kalmar Teaterförenings scenkonstutbud. Scenpassrabatt till Kalmar Teaterförenings, Scenkonst Kalmars och Byteaterns föreställningar samt rabatt på offentliga teatrar i landet Du får vår medlemstidning. Du får vara med och påverka scenkonstutbudet i Kalmar.

Surfa gärna in på vår hemsida för mer info: Kalmar teaterförening där du också finner höstens hela program!

Operor under hösten 2017 och våren 2018

En av dessa operor får du välja som som ditt välkomsterbjudande.

Norma - Bellinis Bel canto-opera med en av USAs stora sopraner, Sondra Radvanovsky. Visas i direktsändning från Metropolitan på Kalmar teater den 7 oktober kl 19.00

Trollflöjten – Mozarts fantastiska mästerverk. En saga för hela familjen. Visas i direktsändning från Metropolitan på Kalmars teater den 14 oktober kl 19.00

Kärleksdrycken – Donizettis komiska kärlekspärla. Visas bandad från Metropolitan på Kalmar teater den 29 januari kl 18.00

Tosca – en stark världstrio; Yoncheva, Grigolo, Terfel, leder denna nyuppsättning av Puccinis tragedi. Visas bandad från Metropolitan på Kalmar teater den 13 februari kl 18.00

La Bohéme – en sprakande feststämning i kärleksdramat med Sonya Yoncheva och Michael Fabiano. Visas bandad från Metropolitan på Kalmar teater den 27 februari kl 19.00.

Detta erbjudande har möjliggjorts genom projektet Det kulturella universitetet, som du denna länk kan läsa mer om.

Comment (0)